Chalupa Daisy Posázaví: rekreační ubytování blízko Prahy

Poprvé na chalupě Daisy

Tak už je to tady, konečně se vydáváte na zaslouženou dovolenou! Kufry sbaleny, květiny zalité, děti naskládané v autě a může se vyrazit.

Pokud jste vyjeli s dostatečným předstihem, určitě nevynechte zastávku v Jílovém u Prahy. Můžete zde poobědvat či zajít na ranní kávu. Z náměstí se poté vydejte cestou směrem na Luka pod Medníkem, kde po chvíli narazíte na pravé straně na odbočku do Bohulib. Ve chvíli, kdy minete kontejnery na tříděný odpad, zabočte doleva a ocitnete se u naší chalupy.

👉 Přivítá Vás usměvavý majitel, který Vám poskytne veškeré informace a rady ohledně Vašeho pobytu tak, abyste se hned při příjezdu cítili jako doma. Po zaplacení vratné zálohy, zkontrolování počátečního stavu elektroměru a předání klíčů Vám již nic nebrání v tom jít se zabydlet.

👉 Oddělené vchody obou apartmánů oceníte zejména pokud cestujete s přáteli či staršími dětmi. Ať už se jako první vydáte do apartmánu v prvním patře či do jednotky v přízemí, již při prvním vstupu do chalupy Vám moderní interiér navodí útulnou domácí atmosféru. Není na co čekat, je na čase vybalit kufry! Přivezli jste si velkou sbírku outfitů pro případ jakéhokoli počasí? Žádný problém! Po celé chalupě se nachází několik úložných prostorů, s nedostatkem místa v šatníku si tak nemusíte lámat hlavu.

👉 Hned po vybalení můžete využít prostornou kuchyň a připravit si třeba výborný oběd. K dispozici Vám bude spoustu kuchyňského vybavení a vaření Vám tak půjde jako po másle. Nejvíce času budete pravděpodobně trávit na zahradě. Venkovní posezení láká ke slunění a relaxaci s dobrou knihou či oblíbeným podcastem. Děti to bude spíše táhnout k dovádění v bazénu či hraní míčových her. Díky oplocení můžete na zahradě nechat pobíhat nejen je, ale i také Vaše čtyřnohé mazlíčky. Večer si můžete společně připravit táborák nebo opékat dobroty na grilu. A poté, co se Vám malé ratolesti povede uspat, si dopřejte zasloužený odpočinek v sauně.
Ráno začněte dobrým šálkem kávy, který si můžete díky krytému zápraží vychutnat venku i za nepříznivého počasí. A během společné snídaně zvládnete hravě naplánovat, jaké dobrodružství Vás bude dnes čekat.

Věříme, že si Váš první pobyt na Chalupě Daisy Posázaví užijete. Budeme se moc těšit na Vaši návštěvu.